Marianne Hjelm 37 år, uddannet, bager, kok og pædagog.

Jeg arbejder med voksne fysisk og psykisk handicappede, har orlov mens jeg går Norge på langs.

Jeg har været på mange vandreture og skiferier i Norge. I november (2005), flyttede jeg tilbage til Danmark efter at have boet 3 år i Grønland (Nuuk,Sisimiut). I grønland var jeg på en del vandre/skiture, samt hundeslæde ture.

Mit formål med turen er personligt den fysiske udfordring, naturen og dens udfordringer, samt det er en anden måde at se landet på, og møde dets befolkning på. Jeg har en tro på at blive mentalt og fysisk stærkere, samt lære egne fysiske og psykiske grænser bedre at kende, og finde ud af hvordan jeg reagere i pressede og uforudsete situationer.

 

 

Michael Knöll 34 år uddannet pædagog.

Arbejder til dagligt med voksne autister. I fritiden herhjemme (København) træner jeg ungdomsspillere i volleyball. Har arbejdet målrettet på at opspare afspadsering og ferie til at gå turen. Jeg er super glad for friluftslivet og dets udfordringer og oplevelser. Denne tur må siges at være den største udfordring til dato.  Har været på mange ture til Norge og Sverige hovedsageligt om vinteren, da jeg hader myg. Af andre ture har der været vandretur i grønland og en fantasktisk motorcykel tur til Cairo og tilbage. Håber at turen vil byde på reele eventyr og den vil være med til give mig de udfordringer som jeg savner i min hverdag.    

 

 

Vi kan kontaktes på følgende email:

 

Knoell72@gmail.com

 

 

 

 

michael© 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use